FLEXI targoncák /

FLEXI - két targonca egyben

A Flexi targonca kialakítása olyan újdonság a villás targoncák piacán, amely megfelel napjaink felhasználói igényeinek. A Flexi ötvözi az ellensúlyos targonca sokoldalúságát a keskenyfolyosós targoncák rakodási teljesítményével. Ehhez képest a tolóoszlopos targonca igen költséges alternatíva.

Ha a munkafolyosóban való használatról van szó, az egyedülálló csuklós alváz-kialakítással akár 1642 mm széles munkafolyosón is kezelhetők az Euro raklapok, így több mint 30%-os sűrűségnövekedést tesz lehetővé a hagyományos tolóoszlopos targoncák folyosóihoz képest. Ez a munkafolyosó-szélesség elég szabad helyet biztosít a Flexi akadálymentes vezetéséhez, azonban nem igényli azokat a vezetőrendszereket, amelyek a sokkal szélesebb keskenyfolyosós vezetőállásos targoncákhoz szükségesek. Ez komoly megtakarítást jelent a bevezetés során.

A kültéri üzemeltetés során a nagy átmérőjű tömör gumiabroncsok biztosítják a zökkenőmentes munkát, az ergonomikus, teljesen szabályozható előre néző felfüggesztett ülés pedig növeli a vezető kényelmét. A Flexi hagyományos elsőkerék-meghajtása nagyobb vonóerőt jelent a terhek szállítása során, mint a hátsókerék-meghajtású targoncák esetén.

A Narrow Aisle Flexi G4 egy igazán sokoldalú targonca – VALÓJÁBAN KÉT TARGONCA EGYBEN.

Vissza