Ipari takarítók /

RCM – takarítógépek

RCM

Az Emberek és technológia jelmondatban szereplő szavak különös jelentőséggel bírnak az RCM számára, ahol az emberek mindig az első helyen álltak, mögöttük pedig szorosan ott van a technikai hatékonyság természetes, folyamatos és elengedhetetlen kutatása.

Vállalat

Az RCM-et 1967-ben alapították ipari tisztításra használt seprők gyártójaként, és a vállalat hamar vezető szerepet harcolt ki magának a nemzetközi piacon, ahol a teljesítménnyel és a megbízhatósággal azonosították.

Ezek a tulajdonságok mindig kiemelték az RCM termékeit, és a súroló-szárítógépek jelenlegi kínálatára is jellemzők.

Aki az RCM megoldásait választja, biztos lehet az innovatív technológiában és azokban a szerviz- és támogatási szolgáltatásokban, amelyeket az ügyfelek elégedettségét világszerte első számú prioritásként kezelő gyártó kínál. 

A vállalat három gyárat üzemeltet Casinalbóban (Modena), két leányvállalata működik Milánóban és Barcelonában, szervizvállalatával együtt pedig összesen 13 000 négyzetméternyi területen 120 embernek ad munkát. Műszaki részlege az ügyfelek egyedi igényeinek megfelelő gépeket és kiegészítőket tervez, értékesítési hálózata pedig világszerte 32 országban van jelen. Minőségbiztosítási rendszere elnyerte az ISO 9001 szabvány szerinti tanúsítványt. Ezekkel az adatokkal az RCM 30 százalékos piaci részesedést ért el Olaszországban, abban az országban, amely az Egyesült Államok mögött a világ második legnagyobb tisztítógép-gyártója. 

Vissza