HYSTER targoncák /

MOTEC kamerák munkagépekre

Motec-„Made in Germany”

Mi jellemzi a Motec vállalatot?

  • Több mint 20 év tapasztalata
  • A fejlesztéstől a gyártásig minden helyben történik
  • Szerte Európában jelen van
  • Elismert OEM partner
  • Ügyfélre szabott rendszermegoldások
  • Tanúsított termékminőség

Cégünk a német Motec GmbH magyarországi képviselője,mert nekünk is fontos a „biztonság mindenek felett” elv,mely minden területen alapvető mindennapjaink során, legyen szó építési területről, nagy távolságokra történő szállításról, betakarításról, magasan lévő polcokról egy áruházban vagy éppen kikötői terminálokról. A Motec mobil és intelligens kamerarendszerek olyan fontos eszközök, amelyek a helyes döntés meghozatalában segítik a vezetőket – bármikor és bármilyen közlekedési vagy munkahelyi szituációban.

Egyedi rendszermegoldások a megfelelő láthatóságért

A cég az elmúlt 20 év során kameragyártóból rendszerszolgáltatóvá fejlődött. Hatékony technológiánkhoz átfogó tapasztalat és munkatársaik piaci és ipari szakértelme társul. Tisztában vannak ügyfeleik igényeivel és az üzleti folyamatokkal, valamint jól ismerik a különböző alkalmazásokat – a várható problémáikkal együtt.

A Motec mára egyet jelent olyan az intelligens megoldásokkal, amelyek tökéletesen illeszkednek ügyfeleink igényeihez és az általuk használt berendezésekhez. Célunk, hogy a lehető legjobb megoldást biztosítsuk az Ön láthatósági problémáira.

Teljes termékpaletta.pdf

Tartós minőség a tökéletes megbízhatóságért

A minőség és a megbízhatóság munkájuk alappillérei. A minőség hozzáállás kérdése. Minden munkatársuk elkötelezte magát a minőségi céljaik elérése mellett. A nyersanyagok és anyagok kiválasztása és feldolgozása, valamint a fejlesztés, gyártás és szolgáltatás egyaránt megfelel az OEM szabványoknak. A Motec megfelel minden nemzetközi ipari és minőségi szabványnak. Minden folyamatunkat zökkenőmentes módon ellenőrizzük és dokumentáljuk. Vállalatuk ezenkívül vertikálisan integrált gyártó – itt minden „Made in Germany”. Céljuk, hogy mindenkor a legjobb és legmegbízhatóbb terméket biztosítsák.

Megfelelő szolgáltatás a zökkenőmentes üzemeltetésért

Az állásidő pénz- és időveszteséget jelent, ráadásul sok bosszúságot okoz. A mobilitás és az állásidő minimálisra csökkentése érekében a Duna-Lift Hungária Kft 24 órás garanciát vállal a Motec GmbH-val közösen. Ez azt jelenti, hogy problémáját 24 órán belül megoldjuk. Ügyfeleink a különleges képzésben részesített technikusokra támaszkodhatnak, akik nem csak a technológiát, hanem a gyakorlati követelményeket is jól ismerik. Célunk, hogy gyors megoldást biztosítsunk, amikor csak szüksége van rá.
Vissza