HYSTER targoncák

HYSTER targoncák

Cégünk a Hyster Kőrös Spedit Kft.értékesítési partnereként a HYSTER targoncák teljes termékpalettáját kínálja Vevőinek.
Vissza

ERŐS PARTNEREK. STRAPABÍRÓ TARGONCÁK.

STRONG PARTNERS. TOUGH TRUCKS.™


ERŐTELJES. MEGBÍZHATÓ. GLOBÁLIS.

Merész. Ez a szó remekül összegzi a Hyster® márka jellemzőit. Ha egy anyagmozgatási művelet megbízhatóságot kíván... ha csak a legbátrabbak jöhetnek szóba... a válasz Hyster – a világ legstrapabíróbb targoncáinak egyike. A Hyster® termékeit az innovatív kialakítás, az ipari szilárdságú alkatrészek, a legkorszerűbb gyártási technológiák és az alapos ellenőrzés jellemzik.

A Hyster a villás targoncák egyik vezető szállítója, és az iparág egyik legismertebb márkája. A Hyster az anyagmozgatási berendezések teljes spektrumát lefedi. A legnagyobb konténeremelőktől egészen a raklapszállító targoncákig csaknem minden targoncatípus és különleges raktári berendezés elérhető a vállalat kínálatában. 

Targoncák a nehéz feladatokra

A termékek és megoldások átfogó választéka segít növelni a hatékonyságot, csökkenteni a költségeket és zökkenőmentessé tenni az anyagáramlást.

  • A Hyster története mintegy 80 évre nyúlik vissza, és jelentős események sora járult hozzá a márka fejlődéséhez, amely mára több mint 130 országban van jelen.
  • A Hyster nevet tovább erősíti a NACCO Materials Handling Group globális ereje és az anyavállalatának támogatása.
  • A Hyster maga végzi a termékeinek tervezését és gyártását, és egységes globális tevékenységgel nyújt támogatást szerte a világon.
Vissza